(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

VINO TOUR Biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica 2017.

Pozivamo zaljubljenike u biciklizam, očuvanu prirodu, fotografiranje da nam se pridruže na ovogodišnju biciklijadu VINO TOUR – biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica koja će krenuti iz Daruvara pa sve do Ribnjaka Končanica u bike razgled najstarijih ribnjaka u Hrvatskoj.

Ruta biciklijade je jedinstvena po tome što se vozi na relaciji koja je inače zatvorena za javnost stoga je to jedinstvena prilika zaljubljenicima u prirodu i biciklizam upoznati skriveni dio naše destinacije odnosno Ribnjaka Končanica.

Biciklijada će se održati dana 4. lipnja 2017. godine s početkom u 10,00 sati, a planiran završetak je u 13,00 sati.

Specifikacija rute:
Kreće se sa Trga kralja Tomislava u Daruvaru u 10,00 sati, zatim se ide prema Ljudevit Selu, Daruvarskom Brestovcu i Stražancu (15 km).
U Stražancu se ulazi u Ribnjake Končanica, zajednički obilazak ribnjaka biciklom koji obiluju bogatom florom i faunom koja je krakteristična za ovo podneblje (cca 10 km).
Oko 13,00 sati je planiran dolazak na Sportski ribnjak Končanica na kojem uređeno odmorište za sve posjetitelje, a za sve sudionike biciklijade će biti organiziran besplatan ručak u organizaciji Ribnjačarstva Končanica (piće se plaća).

Od Daruvara do Stražanca vozi se po asfaltu, a dio rute koji se vozi oko ribnjaka podloga je makadam i zemljani put te se ne preporuča uporaba cestovnih bicikala.

Napomene za sve sudionike:
Vožnja je na vlastitu odgovornost, uz poštivanje prometnih propisa. Organizator ne snosi eventualnu stetu po zdravlje i imovinu sudionika. Za osobe mlađe od 16 godina obavezna je uporaba kacige, a za djecu do 12 godina obavezna je pratnja punoljetne osobe.

Prijaviti se na bicikljadu možete putem e-maila turizam@daruvar.hr ili putem telefona 043/331-382, kotizacije za biciklijadu nema. Prijave na biciklijadu do 31.5.2017. godine.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE25 km
WEB BICIKLIJADE www.visitdaruvar.hr/vinodar-2017-na...
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/659858467537730...