(nedjelja)
14:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

4. Vjerski cikloturizam, Ilača

- Skup i sami start jest u nedjelju, 4. lipnja na parkiralištu hotela Dunav u Vukovaru u 14:30 h!

- Skup u Vinkovcima predviđen je za 15:30 h gdje će se okupiti biciklisti koji su započeli start iz Vukovara, te svi ostali sudionici koji su naumili odvesti rutu od Vinkovaca do Ilače.

- Kao i do sada, kratki odmor napraviti ćemo na pola puta između Vinkovaca i Ilače uz osvježenje.

- Ruta kojom smo se vozili od Vinkovaca do Ilače prošle godine, biti će ista: dakle vozimo od Vinkovaca preko Mirkovaca pa dalje "Ininim putem" sve do Đeletovaca, nakon čega se vraćamo na državnu cestu D46 sve do Ilače.

- I na poslijetku, dolazak u Ilaču netom prije 18 h, odnosno pred svečanu misu te posvetu biciklista i njihovih prometala.

Ne moramo ni napominjati, nakon svete mise uslijediti će besplatna večera za sve sudionike te druženje.
Bitno je naglasiti kako vožnja neće prelaziti prosijek kretanja od 18-20 km/h te će se odvijati uz policijsku pratnju. Isto tako, uz bicikliste će se kretati i logistička potpora, odnosno vozilo koje će biti na dispoziciji svim "unesrećenim" sudionicima.

Kotizacije NEMA te Vas samim time molimo da svoj dolazak potvrdite na e-mail adresu: bksrijem@gmail.com , kako bismo mogli znati točan broj sudionika koji sudjeluje u samom događaju. Isto tako imamo jednu veoma bitnu NAPOMENU:
Za sve sudionike biciklijade mlađe od 16 godina OBAVEZNO je nošenje kacige. Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.

Nadamo se kako se vidimo u nedjelju, 4. lipnja 2017. u što većem broju!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE60 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/795769600599026...