Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(ponedjeljak)
17:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Edukativna vožnja ponedjeljkom powerd by Giant lipanj#2

Uz potporu GIANT-a, Matija Kvasina vodi BESPLATNE edukativne biciklističke ture po Zagrebu i okolici. Ovog ponedjeljk Matije neće biti, no s vama će se voziti također vrunski biciklist i Matijin kolega iz Škola biciklizma Zagreb, Vedran Benović.

Ovoga puta pokret je ispred Giant Hrvatska trgovine Ul.grada Mainza 21.

Što je edukativna vožnja s MK powered by GIANT?

Iako je Matija vrhunski sportaš, vožnje, tempo i rute su prilagođene grupi tj. profilu sudionika taj dan, kako bi svi jednako uživali. Provest ćete poslijepodne u prirodi otkrivajući staze i prirodne ljepote za koje, možda, niste ni znali, a prolazili ste pokraj njih svaki dan.

Kako sudjelovati na vožnji s M?

Kako biste se pridružili M, dovoljno je doći na vrijeme (objavljeno u Facebook eventu) s ispravnim biciklom, kacigom i dobrom voljom. Kako se isključivo radio o off-road tj. mountain bike vožnjama, poželjan bi, naravno bio, brdski bicikl. Nemate li takav bicikl, a želite sudjelovati, GIANT se pobrinuo za to. Najavite li se ranije u GIANT Store Zagreb, možete testirati GIANT-ove modele i s vrhunskim sportašem voziti vrhunske bicikle. Još jednom skrećemo pažnju na obaveznu kacigu koju morate imati.

e-mail za testiranje bicikala: info@giant.hr
broj telefona za testiranje bicikala: +385 1 37577 25

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE30 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/220275515147885...