Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
18:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

1. Biciklijada ulicama grada - čačanska kritična masa

Grad Čačak u saradnji sa Unijom mladih Čačak organizuje dve biciklijade koje imaju za cilj da promovišu bicikl kao sportski rekvizit i ekološko prevozno sredstvo.

Program biciklijada:

1. Biciklijada ulicama grada - čačanska kritična masa
Datum: 07. jul, 2017. godina
Vreme: 18 - 20 časova.
Prema programu biciklijade ulicama grada Čačka okupljanje učesnika manifestacije na Gradskom trgu planirano je od 18:00 - 18:30 časova. U 18:30 časova planiran je start i kružna vožnja sledećim ulicama: Kuželjeva izlazak sa Gradskog trga desno u Kuželjevu ulicu; prolazak kroz kružni tok i nastavak ulicom Devet Jugovića; isključenje iz kružnog toka desno u ulicu Cara Lazara; skretanje levo u ulicu Kneza Miloša; skretanje desno u ulicu Stefana Prvovenčanog; skretanje levo u ulicu Bulevar Vuka Karadžića; skretanje desno u ulicu Miroljuba Matijevića; skretanje desno u ulicu Vladike Nikolaja; skretanje desno u ulicu Vojvode Stepe; nastavak Gospodar Jovanovom ulicom; na uglu Gospodar Jovanove i Karađorđeve skretanje desno ka parkingu iza doma kulture; završetak vožnje na Gradskom trgu. Završetak vožnje je planiran 19:00 časova na Gradskom trgu gde će se do 20:00 časova održati prateći program manifestacije.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!