(nedjelja)
07:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Zug(A)Mura 2017.

Vlakom do Kotoribe, biciklom do Legrada, skelom preko Mure, šumom kroz Mađarsku i preko polja do Čakovca? Zvuči odlično, zar ne?

Na dan kad se slavi blagdan sv. Ane, legrađani otvaraju granični prijelaz Ortilos, a biciklisti vide svoju priliku da na jedinstven način pređu Muru i zapute se kroz nizine Mađarske sve do Letenyja, a potom kroz Goričan, Hodošan, Belicu do Čakovca.

Zugom pemo do Kotoribe, već vjutro v 7, pa beciklinom do Legrada, tam na meji pokažemo pasoše i lične, pa prek i polek štreke v Ortilošu pomalem do Murskog Križevca, Letenja i od Goričana nazaj doma. Nekaj malo prek 70 kilometri, ak idemo z Buzovca, to bu fest lepa vožnjica!

Staza je trasirana na način da je primjerena za MTB bicikle, ali i dobrostojeći cestovni, ili treking bicikli bi morali voziti i tim putevima apsolutno mirno.

Ulaznica: 70kn iz Čakovca / 50kn iz Kotoribe
Start: 30. srpnja u 7:00
Lokacija: Kolodvor Buzovec - Čakovec
Preporučen tip bicikla: MTB (CX, ili cestovni na vlastitu odgovornost).
Tip podloge: mješovita, makadam, asfalt, šumski put

Ulaznica uključuje vlak do Kotoribe, prijelaz skelom (potrebno imati osobne/putovnice) u Mađarsku i okrijepu na punktu u Legradu / Goričanu na povratku, a za one koji dođu taj dan s grupom u Čakovec i pivo iz pivovare Lepi Dečki Brewery

Ulaznica od 50kn uključuje rijelaz skelom (potrebno imati osobne/putovnice) u Mađarsku i okrijepu na punktu u Legradu / Goričanu na povratku, a za one koji dođu taj dan s grupom u Čakovec i pivo iz pivovare Međimurski Lepi Dečki.

Pokret: 7:00 Buzovec - Čakovec vlakom za Kotoribu
Povratak: isti dan u Čakovec, očekivano oko 16:00 sati

Prijave do 29.7. na info@mbk-mura.hr, a u prijavi navesti podatke: ime, adresa, godište i kontakt broj telefona. Uplate se vrše uoči starta.

Svi sudionici moraju imati kacigu, tehnički ispravan bicikl i rezervne dijelove po potrebi (guma, pumpa, zakrpa), osobnu iskaznicu, a mlađi od 16 godina moraju biti u pratnji roditelja ili odrasle osobe.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!