Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
20:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Fužine 2 Sea - Night Ride

Otkrijte mračnu stranu Fužina i pridružite se noćnoj vožnji u subotu! Okupljamo se na kratkom brifingu u centru kako bismo podesili lampe i krenuli na laganu rutu od sat vremena. Radi se o opuštenoj vožnji u ugodnom društvu i test led lampi koje će u ograničenoj količini pružiti LedLenser. Vožnju završavamo u kafiću Bajer na pokladnim pričama o biciklima i noćnim spodobama.

Mjesto sastanka: Centar Fužina
Vrijeme sastanka: 19:30 sati
Početak vožnje: 20:00 sati
Trajanje vožnje: 1 sat
PRIJAVE: https://tinyurl.com/fuzine2seaNightRide

Obavezna oprema:
- funkcionalna i napunjena lampa
- bicikl
- dobra volja ;)

Vožnja se odvija na vlastitu odgovornost sudionika te se dolaskom podrazumijeva suglasnost. Besplatna je za sve koji su se prethodno prijavili.

Vidimo se na Fužinama!

Kontakt podaci organizatora (Noćni vozači Hrvatske):
Zoran Petković - 0919309464
Filip Radulović - 0917649563

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!