(subota)
07:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

2 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

„Humanost NE poznaje granice - Bihać - Vodice 2017.“

RBK Japod dvije godine je učestvovao na biciklističkom maratonu pod nazivom "Biciklistički maraton za Kornatske vatrogasce", a u čast nastradalih vatrogasaca ( njih 13) na Kornatima u Hrvatskoj. Oba puta startali smo iz Zagreba, iz Hrvatske, a jednom iz BiH.
Ove godine startamo po četvrti put iz Bihaća u subotu 26.08.2017. godine sa prijateljskim klubom Labudovi iz Siska i prijateljima koji dođu sa njima iz drugih dijelova Hrvatske koji će krenuti u petak 25.08.2017.godine iz Siska na put u dužini od 140 km, a drugi dan u subotu krećemo skupa na put u dužini od 175 km na relaciji Bihać – Donji Lapac – Donja Suvaja-Prevjes – Radučić – Kistanje – Vodice.

GPS TRAG II DAN

https://www.strava.com/activities/692574006
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe i da nas sto više vozi i prisustvuje od 26.-27.08.2017. na gore navedenoj manifestaciji i još jednom pokažemo da je grad Bihać i BiH uz porodice nastadalih i sve ljude koji rade za dobrobit svih ljudi, jer je i grad Bihać doživio veliki pozar u Kantonalnoj bolnici i bio svjedok užasa koji vatra može učiniti i zato je njihova žrtva bez obzire na granice dužna spomena i obilježavanja i dokaz humanog poziva vatrogasca.

Prijave za događaj će se vršiti do srijede, 23.08.2016. godine radi što bolje organizacije.

OBAVEZAN PASOŠ , KACIGA, ŠATOR, VREĆA ZA SPAVANJE!
SVAKI UČESNIK UČESTVUJE NA VLASTITU ODGOVORNOST TE ZA EVENTUALNU ŠTETU PREMA DRUGIM LICIMA ILI STVARIMA KLUB NE ODGOVARA!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE175 km
WEB BICIKLIJADE rbk-japod.org/portfolio-view/humanost-ne-poz...