Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
16:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

77. Beogradska Kritična masa - Spajamo obale

Dragi biciklistkinje, leva obala Dunava je nepravedno zapostavljena prilikom planiranja i izgradnje biciklističke infrastrukture, a poseduje veliki potencijal za razvoj ovog vida saobraćaja. Dođite da se provozamo ovim delom grada, da se vidi da brinemo za sve :) !

Imajte u vidu da ćemo Zrenjaninskim putem i Severnom tangentom do Pupinovog mosta voziti malo brže (18 km/h), као i da ćemo koristiti krajnju desnu traku na ovoj deonici.

Belgrade bike central ponovo besplatno pozajmljuje bicikle za Kritičnu masu, pišite im, broj je ograničen:
https://www.facebook.com/belgradebikecentral/

Ruta: https://ridewithgps.com/routes/24426988?fref=gc

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 26 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/205201456149083...