Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

4. Weekend bike & Gurmet tour Rovinj 2017.

Monte sport

Kružna tura koja prolazi makadamskim i šumskim putevima u zaleđu Rovinja. Očekuju nas bogate okrijepe i gurmanski užici spravljeni na bazi delicija istarskog zaleđa. Na stazi ćemo se kretati prema brdu Sv. Martina, potom u Limsku dragu. Vozimo se duž staze sve do Dvigrada, gdje ćemo razgledati napuštene ruševine srednjovjekovnog grada. Preko Golaša stižemo do Pižanovca u blizini Bala. Tu ćemo posjetiti jedinstveni park Histria Aromatica. Nakon kraće stanke i osvježenja nastavljamo vožnju preko Stancije Bembo i područja Čubani prema području Veštar, gdje nas u agroturizmu Mofardin očekuje zasluženi ručak. Preko područja Veštar, Polari i Cuvi vraćamo se na mjesto polaska negdje oko 17:00.

Ruta: Hotel Eden - Sveti Martin - Dvigrad - Pižanovac - Stancija Bembo - Agroturizam Mofardin - Hotel Eden

Prosječna planirana brzina kretanja je 20 KM/h. Trajanje druženja ca 7 sati. Vrijeme provedeno u vožnji ca 4:55 sati.


Monte hobby

Rekreativna tura koja prolazi makadamskim i šumskim putevima u zaleđu Rovinja. Očekuju nas bogate okrijepe i gurmanski užici spravljeni na bazi delicija istarskog zaleđa. Na stazi ćemo se kretati prema brdu Sv. Martina, pa stazom kažuna, koja vodi preko mjesta Šorići sve do Pižanovca u blizini Bala. Tu ćemo posjetiti jedinstveni park Histria Aromatica. Nakon kraće stanke i osvježenja nastavljamo vožnju preko Stancije Bembo i područja Čubani prema području Veštar, gdje nas u agroturizmu Mofardin očekuje zasluženi ručak. Preko područja Veštar, Polari i Cuvi vraćamo se na mjesto polaska negdje oko 17:00.

Ruta: Hotel Eden - Sveti Martin - Bubani - Pižanovac - Stancija Bembo - Agroturizam Mofardin - Hotel Eden. 44km

Prosječna planirana brzina kretanja je 15 - 20 KM/h. Trajanje druženja ca 7 sati. Vrijeme provedeno u vožni ca 4:30 sati.

Mogućnost najma električnih bicikala po promotivnoj cijeni.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 58 km
WEB BICIKLIJADE www.maistra.com/hr/aktivnosti/even...