(nedjelja)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

Biciklom tragom sjećanja - 2017

Obilježavanje dvadeset i šeste godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara!
Poštovani biciklisti, dragi prijatelji, već tradicionalno obilježavamo godišnjicu sjećanja na žrtvu Vukovara te Vas i ove godine pozivamo na vožnju biciklom od Osijeka do Vukovara.
Događaj organiziramo u suradnji sa NCLC Kuna Osijek i Lions Club Vukovar. I partnetima hotel „Lav“, Bike shop Ljubas,Hell energy i Gradski muzej Vukovar.

Start vožnje će biti 26.studenog 2017. U 9:00h ispred Bike shopa Ljubas (Reisnerova 70) odakle se nastavlja dalje prema Vukovaru.
Dolazak u Vukovar je predviđen oko 11:25 gdje će nas ispred hotela" Lav" dočekati Lions club Vukovar.
Od 11:30 do 11:50 je planiran odlazak na 400m udaljen križ na ušću Vuke u Dunav i paljenje svijeća ispred istog, nakon čega slijedi povratak u hotel "Lav" u kojem je organiziran domjenak i prigodni program, tom prilikom će biti podijeljene nagrade djeci osnovnih škola koja su sastavljali pjesme o Vukovaru. Također ćemo prigodnim slatkim paketom počastiti naše vukovarske „Iskrice“.
Nakon domjenka kolona ide u Gradski muzej Vukovar – Dvorac Eltz.

U kotizaciju ( 10 kuna ) je uključeno:
- happy hour u Bike shop Ljubas
- popust na kupovinu bicikla
-okrijepa u Klisi i degustaciju Hell napitaka
- svijeće
- domjenak u hotelu "Lav"
-podjela nagrada djeci osnovnih škola
-slatkiše za vukovarske "Iskrice"
- obilazak Gradskog muzeja – Dvorca Eltz

Prosječna brzina vožnje će biti oko 20km/h, putem će biti tek jedan kraći odmor u trajanju od 15-tak minuta u Klisi te okrijepa, zbog sigurnosti u prometu molim Vas da se kolona ne razvlači,obavezna zaštitna oprema kaciga, reflektirajuće oznake i svjetlosna signalizacija kao i pridržavanje svih prometnih pravila!

Molimo Vas, sve biciklističke udruge,biciklističke klubove kao i bicikliste rekreativce da se odazovete u što većem broju kako bi dostojanstveno obilježili i ovu godišnjicu!

(Zadržavamo pravo mogućih izmjena u organizaciji. Svi sudionici prisustvuju događaju na vlastitu odgovornost!)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!