Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(utorak)
09:45
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

14. Tradicionalno božićno bicikliranje 2017

START I MJESTO OKUPLJANJA: 9:45 sjeverno istočno križanje Maksimirske - Bukovačke kod spomenika, cestom uz Park Maksimir na Jazbninu do Markuševačke ceste pa do Markuševačke crkve 10:30 Župna crkva sv. Šimuna i Jude Tadeja (Markuševačka crkva)

CILJ: Planinarski dom Gorščica STAZA: 20 km, cesta/ makadam.

STARTNINA: nema

POVRATAK NIJE ORGANIZIRAN OBAVEZNA

OPREMA: ispravan bicikl biciklistička kaciga, rezervna guma i osnovni alat i pumpa odjeća za kišu i zimu zavisno od vremenskih prilika mob. telefon (ostaviti broj kod organizatora)

Cilj biciklijade je promocija biciklizma i biciklističke kulture u cestovnom i šumskom prometu, a sudjelovati mogu svi, bez obzira na starosnu dob i spol.

Svaki sudionik vozi na osobnu odgovornost i upoznat je sa pravilima, propisima te mogućim rizicima koje ova biciklijada sadrži.

Svojom prijavom sudionici se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora manifestacije bilo prema ostalim sudionicima ili trećim osobama. Svojom prijavom sudionici potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu manifestacije.

Sudionici koji se prijavljuje za biciklijadu mora biti zdravstveno osiguran.

Svi sudionici dužni su se pridržavati Pravilnika o unutarnjem redu JUPP Medvednica, Zakona o zaštiti prirode (NN 80/13) i Zakona o sigurnosti prometa na cestama (NN 67/08, 48/10, 74/11, 80/13, 158/13, 92/14).

Promet je otvoren za sva vozila pa se mole sudionici da se ponašaju kulturno

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 20 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/770053743205966...