Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
17:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklistička vožnja u sklopu Dana zimskog bicikliranja na posao

Popodne, u 17:30 sati, okupljamo se na Srednjoškolskom igralištu (južni ulaz iz ulice Izidora Kršnjavog) i krećemo prema Vintage Industrial baru.

Vozimo se po unaprijed određenoj ruti, s našim voditeljima, ali svatko na vlastitu odgovornost pa vas molimo za oprez i obzirnost prema drugim sudionicima u prometu te za poštivanje važećih propisa.

Podsjećamo i na obaveznu i ispravnu opremu na biciklu, između ostalog prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo, katadiopteri na pedalama i kotačima te reflektirajući materijal na odjeći.

Pozivamo vas da obučete odjeću za kupanje preko jakne, stavite šlauf oko struka ili leptiriće za plivanje na ruke, ponesete ručnik za plažu ili madrac na napuhavanje.
Ipak su maškare!

U Vintage Industrial Baru čeka nas tropska plaža, a kasnije i koncert Ljetnog kina!

Registrirajte se za vožnju na https://winterbiketoworkday.org/

Završetak vožnje u Vintage Industrial Baru ujedno je najava proljetnog festivala Pedalafesta, bienalnog festivala koji slavi kulturu urbanog bicikliranja, a održat će se u svibnju u Art parku, Chillout hostelu i, naravno, Vintageu!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!