Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
12:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklijada "Stolac 2018."

U subotu 17. ožujka u Stocu će se održati prva rekreativno biciklistička manifestacija u organizaciji Javne ustanove Radimlja.

Okupljanje biciklista bit će u 11:30 sati ispred prostorija Javne Ustanove Radimlja, a biciklijada započinje u 12 sati.

Sudionicima biciklijade na raspolaganju je ruta koja kreće s nekropole stećaka Radimlja, te se nastavlja kroz povijesni dio grada Stoca, prateći tok rijeke Bregave do odmorišta na centrali.

Nakon kratkog osvježenja slijedi povratak magistralnim putem do nekropole stećaka Radimlja.

Za sve sudionike biciklijade osiguran je besplatni obrok s pićem.

Prijave se vrše do četvrtka, 15. ožujka, na broj +387 63/454 – 241 ili u inbox facebook stranice JU Radimlja Stolac.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!