Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Occupy "Dukat Fit" Koretići

Organiziramo Occupy Dukat Fit biciklijadu u nedelju 03.06.2018, sa startom u 10.30h ispred Bunera (ex. vojarna) u Samoboru.

Svi zajedno se vozimo o osiguranoj koloni (lagani tempo) pola puta gdje će biti manja feed zona, te kreće odvajanje ruta.

Biti će raspoložive i osigurane (sa redarima i oznakama) 3 trase (Cesta i 2 MTB: lakša i zahtjevnija), tako da ima za svakog ponešto.

Svi registrirani sudionici će dobiti Dukat Fit poklon paket (Dukat Fit proizvodi, futrolu oko pojasa za mobitel, majica + bidon) te biciklističku kartu koju osigurava TZ Samobor.

Domaćin (PK Scout) će osigurati obrok za sve prijavljene sudionike koji će to u prijavi naznačiti. Biti će dostupan gulaš i vegetarijanski obrok. Da bi osigurali mjesto i majicu Vaše veličine, svakako izvršite registraciju ovdje:
https://goo.gl/EUhnLQ

Detalji o događaju su objavljeni ovdje, te će biti redovito nadopunjavani:
https://business.facebook.com/events/782991708559576/?active_tab=discussion

Na odredištu će biti organiziran koncert te će nam voditelj druženja biti Davor Jurkotić aka. "U zdrav mozak", tako da je zagarantiran i zabavni dio Video najavu možete vidjeti ovdje:
https://vimeo.com/267667467

Stoga, nemojte čekati posljednji trenutak te se registriraje na vrijeme!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!