Od 21.3.2020. na snazi je COVID-19 STROGA KARANTENA. Zabranjuje se održavanje svih javnih događanja i okupljanja na javnim površinama, te se obustavljaju sva sportska natjecanja i treninzi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
15:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

3. Proljetna biciklijada " Dugopolje-Koprivno-Dugopolje"

Biciklistički klub Timun i Turistička zajednica općine Dugopolje pozivaju Vas na 3. po redu proljetnu biciklijadu koja će se održati u subotu 5. svibnja od 15 h s polaskom ispred Vatrogasnog doma u Dugopolju (ulica Sv. Mihovila 35).

Ove godine biciklijada ide u naselje Koprivno odnosno zapadni dio općine Dugopolje gdje je predviđena kratka pauza za osvježenje (kod stećka ispod zaseoka Nazlići odnosno kod nadvožnjaka iznad autoceste). Biciklijada se nastavlja sporednom cestom ispod Koprivna preko gospodarske zone Podi zapad do kapelice Gospe u dnu polja. Po prolasku kapelice biciklijada se spušta na ulicu Domovinskog rata put zaseoka Kute i vraća se u Vatrogasni dom ulicom Sv. Mihovila.

Prijave biciklista započinju od 14 h, a nakon biciklijade predviđen je prigodni domjenak.
Prvih 100 sudionika koji se predprijave dobivaju na poklon službenu majicu biciklijade!
Kotizacija : 0 kn
Dobrodošli!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!