Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(četvrtak)
17:15
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklirajmo protiv homofobije - Zajedno solidarni

Pozivamo vas da nam se povodom ovogodišnjeg obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv lezbofobije, homofobije, bifobije i transfobije (IDAHOT) pridružite u biciklističkoj vožnji kroz grad i pikniku.

Okupljanje učesnica i učesnika vožnje je u 17h na Trgu Republike. Polazak je u 17:15 časova.

Vozićemo prometnim ulicama te se učesnice/ci mole da poštuju saobraćajne propise.

Ponesite frizbije i podloge za sedenje jer ćemo vožnju završiti iza kule Nebojša (kod biciklističke staze) gde će biti organizovan piknik na kome će se služiti hrana koju su za ovu priliku pripremale naše drugarice na radionici kuvanja.

IBikeBelgrade nam pruža podršku za ovu vožnju u vidi besplatnog iznajmljivanja bicikli. Ko nema bicikl, a želela/o bi da se pridruži, može ga besplatno iznajmiti, javite nam se u inbox.


Međunarodni dan borbe protiv lezbofobije, homofobije, bifobije i transfobije obeležava se 17. maja, na dan kada je 1990. godine homoseksualnost uklonjena iz Međunarodne klasifikacije bolesti Svetske zdravstvene organizacije. Danas se proslavlja u više od 130 zemalja.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/36707774...