Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
16:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Jug na 2 kotača #4 2018.

Turističke zajednice južne Istre (Pula, Vodnjan, Medulin, Fažana, Ližnjan, Marčana Barban) organiziraju 6 biciklijada namijenjenih popularizaciji biciklizma i prezentaciji biciklističkih staza južne Istre.

Biciklijade su namijenjene svim uzrastima, želja nam je da se okupe cijele obitelji, a dužina staza je između 20-25 Km, te iste nisu tehnički zahtjevne.

Datumi održavanja nadolazećih biciklijada:

16.06. ŠIŠAN - ISPRED CRKVE
PRIJAVE 15 h / START 16 h

15.09. DIVŠIĆI - ŠKOLSKO IGRALIŠTE
PRIJAVE 9 h / START 10 h

22/09. PULA - TVRĐAVA NA VERUDELI (EX TERASA VERUDELA)
PRIJAVE 9 h / START 10,30 h

On- line prijave i dodatne informacije: www.medulinriviera.info

Prilikom prijave na prvoj biciklijadi svaki učesnik dobiva kartončić na kojem će za svako sudjelovanje na jednoj od biciklijada dobiti pečat. Oni učesnici biciklijada koji će sudjelovati na 4 ili više biciklijada dobiti će majicu manifestacije na završnoj biciklijadi u Puli.


Na svim biciklijadama učesnici ne plaćaju naknade za sudjelovanje.

Nakon svake biciklijade organizirano je zajedničko druženje i marenda za sve učesnike. Svi učesnici biciklijada trebaju nositi biciklističke kacige. Svaki učesnik biciklijade sudjeluje u istoj na vlastitu odgovornost.Organizatori: TZG Pula, TZG Vodnjan, TZO Medulin, TZO Fažana, TZO Ližnjan, TZO Marčana, TZO Barban

Suorganizatori / Coorganizzatori / Co-organisers: BK Pula, BK Peroj, KBBXS Adrenalina, BK Fažana, DSRIK Šišan

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!