Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
16:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Jug na 2 kotača #4 2018.

Turističke zajednice južne Istre (Pula, Vodnjan, Medulin, Fažana, Ližnjan, Marčana Barban) organiziraju 6 biciklijada namijenjenih popularizaciji biciklizma i prezentaciji biciklističkih staza južne Istre.

Biciklijade su namijenjene svim uzrastima, želja nam je da se okupe cijele obitelji, a dužina staza je između 20-25 Km, te iste nisu tehnički zahtjevne.

Datumi održavanja nadolazećih biciklijada:

16.06. ŠIŠAN - ISPRED CRKVE
PRIJAVE 15 h / START 16 h

15.09. DIVŠIĆI - ŠKOLSKO IGRALIŠTE
PRIJAVE 9 h / START 10 h

22/09. PULA - TVRĐAVA NA VERUDELI (EX TERASA VERUDELA)
PRIJAVE 9 h / START 10,30 h

On- line prijave i dodatne informacije: www.medulinriviera.info

Prilikom prijave na prvoj biciklijadi svaki učesnik dobiva kartončić na kojem će za svako sudjelovanje na jednoj od biciklijada dobiti pečat. Oni učesnici biciklijada koji će sudjelovati na 4 ili više biciklijada dobiti će majicu manifestacije na završnoj biciklijadi u Puli.


Na svim biciklijadama učesnici ne plaćaju naknade za sudjelovanje.

Nakon svake biciklijade organizirano je zajedničko druženje i marenda za sve učesnike. Svi učesnici biciklijada trebaju nositi biciklističke kacige. Svaki učesnik biciklijade sudjeluje u istoj na vlastitu odgovornost.Organizatori: TZG Pula, TZG Vodnjan, TZO Medulin, TZO Fažana, TZO Ližnjan, TZO Marčana, TZO Barban

Suorganizatori / Coorganizzatori / Co-organisers: BK Pula, BK Peroj, KBBXS Adrenalina, BK Fažana, DSRIK Šišan

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!