Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
20:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Plitvice - Night Ride 2018

Noćna vožnja u Plitvicama po prvi puta do sada! Idemo u izvidnicu dijela staze za maraton i dobro se zabaviti te osvijetliti obližnje obronke lampama noćnih vozača! Na Krku smo zaključili da je petak dobar dan za noćnu, a ABM tim da je subota za maraton tako da u revijalnom tonu nastavljamo pratiti Adria Bike Series s noćnim vožnjama. Okupljamo se u race village-u uz kratak brifing kako bismo podesili lampe i krenuli na laganu rutu od sat vremena. Radi se o opuštenoj vožnji u ugodnom društvu. Vožnju završavamo u race villageu gdje se možemo opustiti uz ostatak ekipe iz organizacije Adria Bike Maratona i prenijeti dojmove za sutrašnji maraton!

Konfiguracija rute: ~15km, 300mnv
Mjesto sastanka: Plitvice, Race village Adria Bike Maratona
Vrijeme okupljanja: 19:30 sati
Početak vožnje: 20:00 sati
Trajanje vožnje: 1 sat

PRIJAVE: https://tinyurl.com/PlitviceNightRide2018

Obavezno ponijeti kacigu i lampe te provjeriti jesu li napunjene.. Pripremite bajk, podmažite lanac i dođite dobre volje :D Vožnja se odvija na vlastitu odgovornost sudionika. Besplatna je za sve koji su se prethodno prijavili.

Vidimo se na Plitvicama!

Kontakt podaci organizatora (Noćni vozači Hrvatske):
Zoran Petković – 0919309464
Filip Radulović – 0917649563

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 15 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/629116910754131...