Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
13:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

20. Župna biciklijada župe Sv. Roka

U nedjelju 10.06.2018. godine na poticaj župnika i u organizaciji Župe sv. Rok Draškovec održat će se 20. Biciklijada Župe Draškovec. Ovo je druga ovogodišnja biciklijada.Sam polazak je u nedjelju u 13 sati ispred crkve sv. Roka u Draškovcu gdje će uz pratnju redara slijediti vožnja kroz Hemuševec do Donjeg Kraljevca.

U Donjem Kraljevcu će se biciklijadi ispred crkve sv. Magdalene priključiti svi preostali biciklisti te će se kroz Hodošan, voziti do graničnog prijelaza Goričan pa kroz Letenye do Kistolmacsa u Republici Mađarskoj.

Biciklisti će se nakon kraćeg odmora vratiti istom rutom svojim kućama.Dužina ukupne biciklističke rute je oko 50 kilometara.Ovom se prilikom mole svi sudionici biciklijade da poštuju odredbe Zakona o sigurnosti prometa na cestama, pogotovo prometna pravila i propise, nose reflektirajuće materijale (prsluk) , biciklističke kacige te da pripaze na sebe i druge sudionike u prometu.

Potrebno je za prijelaz državne granice ponijeti važeću osobnu kartu ili putovnicu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!