Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
17:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada "Ivanja 2018"

Već 16. put organizira se biciklijada povodom proslave Dana općine Svetvinčenat.

I ove godine se tradicionalno kreće sa srednjovjekovnog trga Savičente i vozi se u smjeru Kranjčići, prema Čabrunićima od kojih nas put vodi prema Cukrićima i Juršićima. Nakon Juršići, preko Režanci, Bokordići, Pustijanci i polja dolazimo do Foli i Bričanci iz kojih se spuštamo u Savičentu gdje nas čeka večera!

Staza je prilagođena svim uzrastima, vrlo je jednostavna i nema opasnih dionica!

Svi ste pozvani da zajedno uživamo u šumskim ljepotama naše općine.


Informacije:
Start: 17:00h
Kotizacija: 20kn
Večera i planirani dolazak: 20:00h
Staza je dužine cca 29km

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE29 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/224993821436293...