Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
16:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

87. Beogradska Kritična masa - Svi na piknik!

Dragi prijatelji, poznanici, korisnici društvenih mreža i dragi biciklisti i biciklistkinje, pozivamo vas na druženje i lepu vožnju ulicama Beograda.

Ruta: https://ridewithgps.com/routes/27882143

Kritična masa, 87. put po redu ima za cilj da naš Beograd učini dobrim mestom za vožnju bicikle. Svake poslednje subote u mesecu okupljamo se na Trgu i vozimo određenu rutu, uz pratnju policije koja reguliše saobraćaj. Ako neko ima ispumpane gume, potražite redare pa ćemo vam ih dopumpati.

Stoga vas pozivamo da zajedno vozimo bicikl od Trga do Hajdučke česme gde ćemo napraviti piknik. Ukoliko želite, ponesite, ćebad hranu, piće, frizbi, badminton, a mi ćemo se pobrinuti za muziku. Zbog komaraca ne bi bilo loše da imate i autan.

Takođe vam skrećemo pažnju na to da možete povesti i decu jer vozimo polako i nigde ne žurimo.

Ukoliko nemate bicikl – iznajmite ga – zdravo je i nije skupo
Pridružite se našem cilju da Beograd ima što više biciklističkih staza.
Podržite našu ideju.

Vidimo se u subotu 30. juna od 16:30 na Trgu Republike.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 11 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/61298811...