Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(četvrtak)
16:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

3 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

6. Biciklistički maraton "Oluja"

Šesti biciklistički maraton "Oluja", u povodu dvadeset treće obljetnice istoimene vojno-redarstvene operacije, ove se godine vozi najkraćim putem - od Zagreba preko Karlovca, Slunja, Udbine i Gračaca do Knina.

Krećemo u četvrtak 2. kolovoza u 16 sati sa zapadne strane Jelačićevog trga i prvoga dana vozimo do Karlovca (oko 60 km).
Drugi dan (3. kolovoza) vozimo do Udbine (oko 130 km).
Treći dan (4. kolovoza) vozimo do Knina (oko 87 km), kako bismo u nedjelju 5. kolovoza rano ujutro bili na budnici. U nastavku dana nazočit ćemo središnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
Povratak planiramo 5. kolovoza navečer, vlakom koji prema voznome redu iz Knina kreće u 23:55, a na Glavni kolodvor u Zagrebu stiže u ponedjeljak u 5:46 ujutro.

Biciklistički maraton "Oluja" tradicionalno se vozi bez logistike i pratnje. Sve potrebne stvari vozimo na biciklima, spavamo pod šatorima, a jedemo i pijemo tko što ima. Od sudionika se očekuju dobro zdravlje i kondicija, te savršeno ispravan bicikl.
Svi sudionici moraju biti punoljetni državljani Republike Hrvatske i svi voze na vlastitu odgovornost!

Prijave šaljite na klupsku e-mail adresu (dbd.potepuh@gmail.com). Tjedan dana prije starta svi mi koji vozimo okupit ćemo se na zajedničkom sastanku, dogovoriti zadnje detalje, te eventualno prikupiti novac za vlak Knin-Zagreb (ako nas bude dovoljno za grupni popust). Vrijeme i mjesto sastanka bit će blagovremeno objavljeno na ovom eventu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE350 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/833127973549005...