Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:10
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

1. MTB voznja

Dana 09.09.2018. BBK Mounti Bike Bratunac, u saradnji sa organizatorima Ljubovijske biciklijade, organizuje prvu MTB voznju.


Start voznje je iz centra Bratunca a zavrsava se na Rajskoj plazi pored Drine.

Oni koji dolaze autima mogu doci do centra gdje bi ostavili auto ili otici do Rajske plaze pa biciklima doci do centra ( oko 20 min voznje biciklom ).

Skup biciklista je oko 9 a pocetak voznje u 10 ( izmedju toga pripreme za voznju, kafa, zajednicka fotografija, mozda i neki intervju )

Planirano vreme za zavrsetak voznje je oko 4 sata ( mnogi ce zavrsiti i pre ). Rucak na Rajskoj plazi je oko 15h, u zavisnosti od vremena dolaska biciklista.

Ruta nije mnogo duga ( oko 22 km brdske voznje ) iz razloga sto ce to nekima biti drugi dan voznje zbog ucestvovanja na Ljubovijskoj biciklijadi (iako su to vecinom Cikerovci koji su vozili i po deset dana ) a I da bi vise vremena proveli u druzenju I upoznavanju.

Obzirom da prvi put organizujemo voznju ovog tipa unapred se izvinjavamo za sve moguce organizacione greske i nedostake.

Iskreno se nadamo da ce ovo biti samo pocetak jedne dobre MTB price koju cemo u narednim godinama svi zajedno pisati, graditi a pre svega, uzivati u njoj.

DODJITE DA ZAJEDNO VOZIMO I UZIVAMO!!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 22 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/story.php?story...