Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Oktobarska vožnja: zatvaranje sezone!

gdje: Trg šabačkih žrtava, Šabac

kada: 11h

Ispratimo zajedno sezonu mesečnih vožnji u 2013. godini.

Za one koji ne znaju, glavni cilj vožnje je da zajedno promovišemo bicikl kao prevozno sredstvo, ali i da ukažemo javnosti na potrebe biciklista kao učesnika u saobraćaju.

Više na: http://voziulice.wordpress.com/2013/04/24/238/

Nakon vožnje ćemo se kroz razgovor osvrnuti na sve ono što smo zajedno postigli, i uporediti sa nekim vizijama budućnosti, novim idejama i planovima za dalje!

Hvala svima koji su ove sezone, iz meseca u mesec podržavali i bili deo naših akcija.
Pozovite i svoje prijatelje, bitno je da nas bude što više - ovo je poslednja redovna vožnja u 2013.oj godini

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!