(subota)
13:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

CRAZY HILLº Biciklijada

U subotu, 6. listopada ponovo vozite bicik i to na najnovijoj biciklijadi pod imenom CRAZYHILLº.

Voze se dvije rute, pa koju izaberete ili koliko možete, a zabavljamo se cijeli dan

!!! Imamo čak i po prvi puta samo za ovu priliku za sve posjetioce CRAZYHILLº Biciklijade cjelodnevni eEXPO - prezentacijsku izložba e-bicikala i promociju e-biciklizma. Pogledajte i probajte najbolje e-bicikle na HR tržištu!!!

S programom krećemo u 9,30 sati kada će se početi okupljati djeca iz OŠ Ludbreg od 2. do 5. razreda jer će se u 10,00h održati radionica "Biciklom sigurno u prometu" u organizaciji Zajednice tehničke kulture u suradnji sa ludbreškom policijom.

Nakon uspješnog natjecanja sudionicima će se podijeliti nagrade i priznanja.

U vremenu kad nam stižu biciklisti i krenu prijave na jednu od dvije rute, djeca vrtićke dobi će pokazati svoje znanje o prometu na poligonu, a vrijedni službenici policijske postaje Ludbreg će ih upozoriti na eventualne greške i pokazati im pravilno i sigurno kretanje u prometu.

Startnina besplatna.

Nakon prijava, CRAZYHILLº Biciklijada starta s trga u 13 sati.

Trasa vožnje je cca 12,5 km kroz naselja: >>> LUDBREG Trg Svetog Trojstva / CENTAR SVIJETA > Ulica centra svijeta > Ulica Petra Zrinskog > Ulica Ljudevita Gaja >>> HRASTOVSKO Ludbreška ulica > Vinogradska ulica >>> VINOGRADI LUDBREŠKI Puhlaki > Ravnice > Vinogradec > Vodotoranj > Križevačka ulica >>>LUDBREG Prigorska ulica > Koprivnička ulica > Ulica Miroslava Krleže > Ulica Kardinala Alojzije Stepinca > Trg Svetog Trojstva >>>

Spomenuli smo dvije rute, jedna se zove Happy koja je predviđena za sve kreativce, a druga je Crazy i voze se 3 kruga Happy staze.

Sam naziv govori sve.

Ali da stvar bude bolja, osigurana je i okrjepa u toku rute kod Vodotornja. Koliko krugova toliko okrjepa!

Svaki sudionik biciklijade (bilo rute Happy ili Crazy) dobiva startni paket koji uključuje startni broj, majicu, kapu i bidon, a po povratku u cilj dobiva i finišersku naljepnicu koja mu uz strani broj osigurava sudjelovanje u fenomenalnoj tomboli. A prva nagrada fenomenalne tombole biti će još fenomenalniji skupocjeni bicikl (o.a. pssst Rocky Mountain)

Za dobru atmosferu će se pobrinuti naš voditelj Capa uz Radio Ludbreg, a na povratku u cilj će vas dočekati odličan grah uz kojeg možete pratiti i vidjeti što su nam pripremili naše cure i dečki iz Ludbreških mažoretkinja i twirling kluba!

Naravno, moramo napomenuti da se vozite na vlastitu odgovornost, ali i savjetovati da obavezno nosite kacigu jer znamo da kaciga glavu čuva.

Dakle, pripremite svoje bicikle, napumpajte gume i vidimo se na startu u Ludbregu!!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE13 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/29666071...