(nedjelja)
10:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

E Bike-om u posjet starim vremenima - Pitomača 2018.

Kako bi zatvorili ovu dobru biciklističku sezonu i još važnije kako bi najavili iduću, za zadnju vožnju ove godine složili smo nešto posebno ;)
Nedavno smo dogovorili suradnju između Ebike.pdl - tours&rent i Nippy Adventures.

A to znači da ćete eBike-ove "Ebike.pdl-a" moći koristiti na cikloturističkim turama koje imamo i koje planiramo raditi za iduću godinu u Nippy-u.

Kako bi obilježili početak te suradnje organiziramo promo vožnju eBike-ovima brdima Bilogore.

I to u sklopu menifestacije "U posjet starim vremenima u doba Petra Preradovića" koja se održava u Pitomači.

Znači ovaj put nešto novo, eBike-ovi na makadamskim cestama Bilogore, ali i "starih" dobrih stvari koje možete naći na Nippy vožnjama a to su gastronomija, kultura i tradicija, sve što možete naći na manifestaciji "U posjet starim vremenima .."

Znači plan je ovo!!!
Naći se u Pitomači i provozati se ebike-ovima brdima Bilogore. Stati na ručak na imanju Na Malenom Brijegu, onda se još malo voziti Bilogorom a potom poljima Podravine do Grabrovnice. Tamo posjetiti rodnu kuću Petra Preradovića i vratiti se u Pitomaču gdje ćemo biti gosti na vać spomenutoj manifestaciji "U posjet starim vremenima...". U Pitomači ćemo dobiti po jednu žlicu i jednu čašu tako da možemo uživati u tradicionalnim jelima i podravskim pićima koja će tamo biti u ponudi.

Pošto je ovo promotivna vožnja kotizacije nema, jedino što si svatko treba platiti ručak na imanju "Na malenom brijegu" 40kn.
(normalno ako to želite)

No uz ove dobre stvari ima i jedna malo lošija, a to je da imamo ograničen broj bicikala i još samo nekoliko slobodnih mjesta za ovu vožnju.

Želite li sudjelovati na ovoj vožnji javite se porukom.

Ako bude više zainteresiranih napraviti ćemo neku vrstu izvlačenja sretnih dobitinika ili nagradnu igru koja će odlučiti tko će nam se pridružiti na ovoj vožnji eBike-ovima Bilogorom.

RASPORED VOŽNJE
10.00 Okupljanje sudionika u centru Pitomače kod crkve
10.30 polazak na vožnju
14.00 dolazak na imanje "Na malenom brijegu" i ručak
16.00 povratak u Pitomaču i sudjelovanje na manifestaciji "U posjet starim vremenima..."


NAPOMENE:
*Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina, a ostalima se toplo preporuča.

*Kao sudionici u prometu obratite posebnu pozornost na vlastitu sigurnost kao i na sigurnost ostalih sudionika biciklijade i svih drugih učesnika u prometu.

*Svi sudionici voze na vlastitu odgovornost. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakve nesretne slučajeve tijekom biciklijade niti za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama.
Pravo sudjelovanja na biciklijadi ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan bicikl i PRIHVAĆA UVIJETE OSLOBAĐANJA OD ODGOVORNOSTI.

BIKE - HAVE FUN - ENJOY LIFE

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!