Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(četvrtak)
19:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Noćna vožnja četvrtkom #100

Eto nam i stote vožnje! Prošlo je tako brzo, a sad je vrijeme za feštu! Sastajemo se kod Konzuma u Gajnicama (tko ide autom može tamo i parkirati) i idemo Zelenom magistralom do vrha pa preko Glavice na šumski trail do Podsuseda (tzv. Veprov spust) gdje ćemo na slavlje u Izletište Suhinu (https://goo.gl/maps/Q71gKigVuV32). Dođite i proslavite s nama, vožnja će stvarno biti opuštenog karaktera uz samo 400mnv uspona.

Mjesto sastanka: Konzum u Gajnicama (https://goo.gl/maps/Js2QpBvceQG2)
Vrijeme sastanka: 19:00 sati
Trajanje vožnje: 2-4 sata

PS
Obavezno ponijeti lampe i provjeriti jesu li napunjene. Pripremite bajk, podmažite lanac i dođite dobre volje :D Vožnja se odvija na vlastitu odgovornost sudionika te se dolaskom podrazumijeva suglasnost.

Vidimo se u četvrtak!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 30 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/241784619823704...