Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
00:01
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Winter Bike to Work Day 2019.

Drage naše pozivamo vas da se prijavite na https://winterbiketoworkday.org/ i sudjeluješ u međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao.

Winter Bike to Work Day je projekt pokrenut prije šest godina u Kanadi, a povezuje svjetske gradove čiji su se stanovnici prijavili voziti bicikl na posao barem taj dan, bez obzira na vremenske prilike!

Prije ili nakon posla svrati biciklom do nas u Giant Hrvatska - Ul. Grada Mainza 21, Zagreb i uzmi svoj vaučer od 20% popusta na kupovinu do 15.2.2019.

Pridruži se Liv zajednici u Hrvatskoj, sudjeluj na predavanjima i zajedničkim vožnjama.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!