Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(petak)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

20. Novosadska Kritična masa

Mesto sastanka: Limanski park
Vreme sastanka: petak, 29 novembar, 17 časova

Kažu da je stigla jesen u naš kraj. Pa dobro, i šta sad? :)

Rukavice, jaknica, blatobrani, brkovi i furaj!

Čekaj, kakvi sad brkovi?

Ko je bio prošle godine na novembarskoj Novosadskoj Kritičnoj masi, seća se da je bilo mnogo brkatih na licu mesta.

Ideja puštanja brkova u novembru mesecu nastala je još 1999. godine, i predstavlja podršku u borbi protiv raka prostate. 2004. godine nastalo je ime Movember. (mnogima je ovo poznatije kao „No-shave november“) :)

Novosadska Kritična masa će i ove godine nositi duh Movembra, te ovim putem pozivamo sve učesnike i učesnice, koji/e žele, da na ovaj simboličan i veoma zanimljiv način iskažu podršku našim sugrađanima, kako Novog Sada, tako i planete, koji se bore protiv raka prostate.

Ne zaboravite da se osvetlitetetetetete adekvatno i pozovete sve svoje poznanike :)

Ko ne dođe... ;)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!