Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Humanitarna vožnja bajkera "GRMI GRMA ZA KARLA"

U subotu 30. studenog na legendarnoj Grmi bajkerska družina organizira humanitarnu vožnju za svog oboljelog kolegu, 17-godišnjeg Karla Božaka iz BBK Ivanec! Priča se da je brdskim biciklistima srce proporcionalno hodu suspenzije i/ili broju modrica po tijelu, evo prigode da to i dokažemo!
Mladi bajker Karlo Božak iz BBK Ivanec pravi je fajter. Tek mu je 17, a već iza sebe ima i postolja u downhillu. Na posljednjoj utrci u Ivancu bio je treći među juniorima. No, najveću borbu vodi s opakom bolešću pri čemu mu je neophondna i naša/vaša pomoć.

Trenutno su u pomoć priskočili frendovi bajkeri s Grme i uz malo podešavanja uspjeli organizirati humanitarnu vožnju za Karla. U subotu će se na Grmoščici družina okupljati od jutra, a točno u 13 vozit će se tradicionalna ‘gusjenica’ svih sudionika vožnje. Sav novac prikupljen na licu mjesta bit će doniran Karlu jer HZZO ne pokriva niti izbliza sve troškove skupog liječenja! No, to nije sve.

Kako nam je javio jedan od organizatora humanitarne akcije Siniša Gorup Cico iz BK Promet, otvoren je i poseban žiro račun za pomoć Karlu. Broj računa u Zagrebačkoj banci je HR4923600003116061050 pa svi vi kojima nije do vožnje, ali želite pomoći svakako to učinite ovim putem. Sve ostale informacije pronađite na Facebook stranici eventa.

Da je zdrav, sigurni smo da bi Karlo do Zagreba jurio biciklom ako treba, no kako mu HZZO ne pokriva čak ni prijevoz od Ivanca do Zagreba, a kemoterapija uništava i ono malo snage i imuniteta, pomozimo mladom bajkeru! Svaka kuna pomaže, to ne treba napominjati, a i solidarnost biciklista je za svaku pohvalu. Uostalom, znate onu staru bajkersku, dva kotača - jedna ljubav? A sad provjerite koliko možete donirati putem računa i imate li par slobodnih sati u subotu... Svaka pomoć je
dragocjena!

Bit će vožnjica, fotkanja, videa, a probat ćemo napraviti jednu duuuugačku gusjenicu od vozača.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!