(ponedjeljak)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

26. Proljetna biciklijada Zadar - Vir

ROK ZA PRIJAVE DO 19. TRAVNJA, EVO LINKA ZA PRIJAVU

http://www.virturizam.hr/hr/biciklijada-prijavnica/

Otvorene su prijave za 26. izdanje najpopularnije županijske biciklijade Zadar – Vir koja starta u ponedjeljak 22. travnja u 10 sati na Branimirovoj obali u Zadru (caffe bar Branimir).

Prijaviti se možete online do 19. travnja (petak, do 12 sati) na web stranicama općinske destinacijske menadžment kompanije Vir turizam ( http://www.virturizam.hr/hr/biciklijada-prijavnica/), a prijave su moguće i na dan održavanja biciklijade 22. travnja na Viru (ispred zgrade Općine Vir od 8 do 9 sati, nakon čega se ide u Zadar) ili od 9 sati na Branimirovoj obali u Zadru. Podsjećamo, vozit će se opušteno i lagano u grupi s pauzama i osvježenjem do Vira, potom će ljubitelje biciklizma i virskih biciklijada dočekati marenda i okrjepa na Trgu svetog Jure uz nastup grupe Zaratino.

Na kraju druženja tradicionalna je dodjela nagrada za najsretnije, odnosno kompleti biciklističke opreme i tradicionalni Mountain Bike.

Organizatori su svima poznati: destinacijska menadžment kompanija Vir turizam u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, virskim općinskim poduzećima Čisti otok, Vir zaštita i Vir održavanje, zadarskom Prometnom policijom i Službom Hitne medicinske pomoći.

Glavni sponzor svih biciklijada je Općina Vir koja je ujedno i utemeljitelj biciklijade Zadar - Vir.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!