(subota)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

CROZ Gravel

Grupa CROZ-ovih zaljubljenika u biciklizam odlučila je organizirati prvu CROZ Gravel vožnju prekrasnim Vukomeričkim goricama.
Gravel vožnja znači da ćemo se voziti asfaltnom cestom, ali i makadamom i šumskim putevima. Pozivamo sve korisnike, partnere i ljubitelje biciklizma da pedaliraju s nama u subotu 25. svibnja 2019.

Start i cilj naše vožnje je izletište Cowboy u Markuševcu Turopoljskom. Okupljanje počinje od 9 sati, uz kavu i pripremnu ćakulu.

Sudionici mogu birati između duže (45km) i kraće (20km) staze.

Start je grupni, nema mjerenja vremena, niti kontrolnih točaka – samo uživanje.

Za sve sudionike CROZ Gravel-a osiguran je ručak od strane organizatora.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 20. svibnja 2019. godine. Prijaviti se možete putem linka: https://croz.typeform.com/to/r1H73A, a raspored je sljedeći:

- Start duže vožnje: 10:00 sati. Pregled rute dostupan je na linku: https://www.komoot.com/tour/64790896?ref=wtd
- Start kraće vožnje: 11:00 sati. Pregled rute dostupan je linku: https://www.komoot.com/tour/62640519?ref=wtd
- Ručak: 14:00 – 16:00 sati.
GPX datoteke ruta dostupne su na linku: https://drive.google.com/drive/folders/1PYLpmxn92ButJXqma_tikcW9gzDzlLBO

Prijavom na CROZ Gravel izjavljujete da ste fizički sposobni odvoziti planiranu rutu. Sudjelovanje na Gravelu je na vlastitu odgovornost. CROZ ne odgovara za moguće nezgode i imovinske i neimovinske štete prouzročene sudjelovanjem na biciklijadi.Sudionici trebaju imati ispravan bicikl (bilo kakav brdski, trekking, gravel, touring) i nositi kacigu. Preporučljivo je ponijeti rezervnu gumu ili pribor za krpanje gume.

Vozite oprezno, vodite računa o sebi i drugim sudionicima u prometu i pridržavajte se prometnih propisa! Vaša sigurnost ovisi o vama.

Ako dolazite automobilom, osiguran je parking kraj Vatrogasnog doma u blizini izletišta Cowboy i molimo da ne parkirate na parkiralište u krugu izletišta.

Po završetku vožnje, molimo da bicikle parkirate na označeno mjesto za sudionike CROZ Gravela i ne unosite bicikle u krug izletišta.
Vidimo se! :)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 20 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/325210398168771...