Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

17. Biciklijada Makarska 2019.

Kao i prethodnih 16 godina, Savjetovalište Lanterna i Biciklistički klub Makarska i ove godine organiziraju tradicionalnu Biciklijadu u suradnji s Gradom Makarska i TZ Makarska.

Makarska Biciklijada je postala brend svoga grada i svake godine privlači sve veći broj sudionika svih dobnih skupina.

Biciklijada ima rekreativni karakter, a ovogodišnja 17. Biciklijada Makarska će se održati 25. svibnja 2019. godine (od 9-13 sati)na radost svih sudionika.

Na jedan dan biciklisti će zavladati gradom,na prekrasnoj rivi uz poklon majice, zabavni program i lutriju bit će to nezaboravan doživljaj za sve koji se tada zateknu u Makarskoj.

Ciljevi Biciklijade su promicanje ekološke osviještenosti, aktivnog življenja, prevencija fizičkog i psihičkog zdravlja, ali i odgovornog odnosa u prometu.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 10 km