(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

30 kn

Put bijele rode 2019.

od 10 sati
BICIKLIJADA – "PUT BIJELE RODE"
- okupljanje, uplata kotizacije i prijava na Trgu Stjepana Radića u Pisarovini od 9.30 sati.

- biciklijada kreće s Trga Stjepana Radića u Pisarovini u 10 sati, vozi se prema Jamnici ulicom Vladimira Nazora, nastavlja uz Kupu do crkve sv. Marije Magdalene u Donjoj Kupčini gdje će biti blagoslov bicikala te podjela naljepnica Sv. Kristofora (zaštitnika putnika) za uspomenu.

Biciklijada se nastavlja do Zavičajnog muzeja Donja Kupčina, cilja utrke, gdje sve sudionike očekuje ručak, majice te druženje u dvorištu muzeja uz predavanja o rodama i prezentaciju Matije Vujanića o boravku u misiji u Tanzaniji.

Kotizacija je 30,00 kn.

Predprijave do 9. 5. 2019. na e-mail: tzpisarovina@pisarovina.hr ili tel. 099 409 5514 (možete poslati SMS s imenom i prezimenom, datum rođenja).

Svojom prijavom na biciklijadu dajete privolu da se vaše ime i prezime i godina rođenja koristi u svrhu evidencije sudionika biciklijade.

Prvih 120 prijavljenih dobiva majice.

Biciklijada je rekreativnog tipa.

Sudionici mlađi od 14 godina mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja. Za sudionike mlađe od 16 godina Zakonom je propisano obvezno nošenje kacige, a radi vaše sigurnosti preporučamo nošenje iste svima.
Sudionici voze na vlastitu odgovornost, a organizatori ne odgovaraju za djela učinjena od strane sudionika prema sebi ili trećim osobama.

Pravo sudjelovanja ima onaj koji prihvaća naše uvjete oslobađanja od odgovornosti. Svi voze na vlastitu odgovornost!

U slučaju kiše biciklijada se otkazuje.

Za osiguranje svih sudionika brinut će policijski službenici i članovi DVD-a Pisarovina i D. Kupčina.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 12 km