Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada "VINO TOUR" 2019.

POZIVAMO VAS NA "VINO TOUR" U DARUVARU

- Biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica -

Pozivamo zaljubljenike u biciklizam, očuvanu prirodu, fotografiranje da nam se pridruže na ovogodišnjoj biciklijadi VINO TOUR – biciklijadu skrivenim putevima ribnjaka Končanica.

Dužina rute je cca 40 km (kombinacija makadama, šumskog puta i asfalta), nakon dolaska zajedničko druženje na Sportskom ribnjaku Končanica uz besplatan ručak za sve sudionike biciklijade.

Biciklijada će se održati dana 2. lipnja 2019. godine s početkom u 10,00 sati, polazak ispred Turističkog ureda Daruvar, Trg kralja Tomislava 12, a planiran završetak je u 13,00 sati na Sportskom ribnjaku Končanica.

Specifikacija rute:

Kreće se s Trga kralja Tomislava u Daruvaru u 10,00 sati, zatim se ide prema Općini Končanica te se ulazi u prostor Ribnjaka Končanica.

Vrste kolnika (asfalt, makadam, šumski put).

Oko 13,00 sati je planiran dolazak na Sportski ribnjak Končanica na kojem uređeno odmorište za sve posjetitelje, a za sve sudionike biciklijade će biti organiziran besplatan ručak.

Polazak je organiziran, a povratak po vlastitoj želji.


Napomene za sve sudionike:

Vožnja je na vlastitu odgovornost, uz poštivanje prometnih propisa. Organizator ne snosi eventualnu stetu po zdravlje i imovinu sudionika. Za osobe mlađe od 16 godina obavezna je uporaba kacige, a za djecu do 12 godina obavezna je pratnja punoljetne osobe. Kotizacije za biciklijadu nema.

Prijaviti se na bicikljadu možete putem e-maila turistickiured@daruvar.hr ili putem telefona 043/331382, kotizacije za biciklijadu nema.

Prijave na biciklijadu do 28.5.2019. godine.

Veselimo se vašem dolasku u velikome broju, a za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 40 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/222166040471516...