(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada "VINO TOUR" 2019.

POZIVAMO VAS NA "VINO TOUR" U DARUVARU

- Biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica -

Pozivamo zaljubljenike u biciklizam, očuvanu prirodu, fotografiranje da nam se pridruže na ovogodišnjoj biciklijadi VINO TOUR – biciklijadu skrivenim putevima ribnjaka Končanica.

Dužina rute je cca 40 km (kombinacija makadama, šumskog puta i asfalta), nakon dolaska zajedničko druženje na Sportskom ribnjaku Končanica uz besplatan ručak za sve sudionike biciklijade.

Biciklijada će se održati dana 2. lipnja 2019. godine s početkom u 10,00 sati, polazak ispred Turističkog ureda Daruvar, Trg kralja Tomislava 12, a planiran završetak je u 13,00 sati na Sportskom ribnjaku Končanica.

Specifikacija rute:

Kreće se s Trga kralja Tomislava u Daruvaru u 10,00 sati, zatim se ide prema Općini Končanica te se ulazi u prostor Ribnjaka Končanica.

Vrste kolnika (asfalt, makadam, šumski put).

Oko 13,00 sati je planiran dolazak na Sportski ribnjak Končanica na kojem uređeno odmorište za sve posjetitelje, a za sve sudionike biciklijade će biti organiziran besplatan ručak.

Polazak je organiziran, a povratak po vlastitoj želji.


Napomene za sve sudionike:

Vožnja je na vlastitu odgovornost, uz poštivanje prometnih propisa. Organizator ne snosi eventualnu stetu po zdravlje i imovinu sudionika. Za osobe mlađe od 16 godina obavezna je uporaba kacige, a za djecu do 12 godina obavezna je pratnja punoljetne osobe. Kotizacije za biciklijadu nema.

Prijaviti se na bicikljadu možete putem e-maila turistickiured@daruvar.hr ili putem telefona 043/331382, kotizacije za biciklijadu nema.

Prijave na biciklijadu do 28.5.2019. godine.

Veselimo se vašem dolasku u velikome broju, a za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 40 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/222166040471516...