Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

K'o salivena vožnja no.6

Iskoristite još jedan sunčani vikend i provedite ga s nama na biciklijadi u Novom Čiču.

Grupna vožnja do Novog Čiča kreće ispred Avenue Mall

Ruta:Avenue Mall - Avenija V. Holjevca - Buzin - Velika Gorica - Novo Čiče

Za grupni povratak se možemo dogovoriti prije starta vožnje

Više o događaju: https://biciklijade.com/detail/3200


Sudjelovanje na biciklijadi je dobrovoljno.
Sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost i organizatori ne odgovaraju za štetu koju vozač nanese sebi ili trećoj osobi.
Svi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa, voziti isključivo desnom stranom ceste i strogo se pridržavati svih uputa organizatora biciklijade.
Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijelog trajanja biciklijade je obvezno te bez iste neće moći startati i sudjelovati na biciklijadi. Nošenje kacige se preporučuje i ostalim sudionicima biciklijade.
Djeca s navršenih 9 godina, a koja nemaju navršenih 14 godina mogu na biciklijadi sudjelovati samo u pratnji osobe koja je navršila 16 godina.
Djeca mlađa od devet godina mogu sudjelovati na biciklijadi jedino uz prisustvo roditelja.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 30 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/515211705682474...