(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

150 kn

Krka Trophy 2019.

Od organizatora međunarodne utrke Mitas 4 Islands

Utrku organizira isti tim koji je zadužen i za Mitas 4 Islands – etapnu brdsko-biciklističku utrku na naša četiri kvarnerska otoka. U pauzi, između 4 otoka, točnije negdje između Raba i Krka :)…shvatili smo da imamo veliku želju napraviti jedan MTB događaj u kojem ćemo ubaciti neke novosti, napraviti pomutnju u kokošinjcu i vidjeti što će se dogoditi…sami protiv svih a za VAS rodila se utrka KRKA TROPHY – maraton zabavan za voziti.

Zato vas vodimo vas put Juga, startamo u Drnišu, a većina utrke odvijat će se na vrlo mističnoj planini Promina gotovo u središtu kopnenoga dijela Šibensko-kninske županije, 30-ak km cestovne udaljenosti od mora. Ova mala, osamljena planina što se poput otoka izdiže između rijeke Krke i Petrova polja u dužini od 10-ak km, s najvišim vrhom od 1149 m, po mnogo čemu je zanimIjiva – najviše po spektakularnim pogledima i zanimljivim stazicama kojima ćemo vas provesti.

Utrka je fokusirana na rekreativne brdske bicikliste koji žele uživati u novim stazama i krajolicima, novim izazovima za noge tijekom vožnje ali i onom drugom što se rijetko spominje – želja nam je udahnuti dašak 4 Islands-a u maraton i odlučili da je možda vrijeme da se priča o zanimljivim stazicama i singltrail-u

4 STAZE , 5 LINIJA

25 KM / 255 m uspona
45 km / 950 m uspona (A i B linija)
70 km / 1600 m uspona
30 km / 900 m uspona – all mountain

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 25 km
WEB BICIKLIJADE krka-trophy.hr/pocetna/staze