Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

8. Zabočka Kukurijada

Povodom Svjetskog dana sporta i Svjetskog dana nepušenja održat će se 8. Zabočka Kukurijada u subotu, 25. svibnja 2019.

Biciklijadu organizira Rekreativni biciklistički klub Ku-ku-ri-ku u suradnji s Koordinacijskim odborom akcije Grad Zabok prijatelj djece, Društvom Naša djeca Zabok, Zavodom za javno zdravstvo KZŽ i Old Choco House .

Biciklijada je rekreativnog karaktera i prilagođena biciklistima svih uzrasta.

Prijave počinju u 8.00 sati na Trgu K.Š.Gjalskog u Zaboku, a u 10.00 sati slijedi start biciklijade.

Prije početka biciklijade djelatnici PP Zabok vršit će besplatnu evidenciju bicikala.

Kotizacija za biciklijadu je 30,00 kuna, za djecu do 15 godina sudjelovanje je besplatno, a za sve sudionike osigurana je okrjepa i majice.

Za djecu do 16 godina obavezne su kacige.

Osnovni cilj ove tradicionalne biciklijade koja se organizira u okviru projekta Zdravi grad - Zabok je potaknuti svijest o važnosti kretanja i zdravog načina života.
M

jesto i vrijeme: Zabok, Trg Ksavera Šandora Gjalskog

Prijave od 8.00 - 9.45 sati

Start velike biciklijade u 10.00 sati

Start male biciklijade u 10.15 sati

Duljina rute: mala 4 km, velika 30 km

Vrsta: rekreativna, prilagođena svim uzrastima

Kotizacija: 30,00 kuna, za djecu do 15 godina besplatno

Osigurana okrjepa na stazi i na cilju

8. Zabočka Kukurijada rekreativna je biciklijada koju organizira Rekreativni biciklistički klub Ku-ku-ri-ku iz Zaboka. Biciklijada se sastoji od dvije rute – velika, zahtjevnija, duljine 30 km te mala, prilagođena djeci, duljine 4 km.

Sudionik se prijavljuje na željenu rutu prema svojim sposobnostima, vozi na vlastitu odgovornost te se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora biciklijade.
Prijavom na biciklijadu, sudionik prihvaća uvjete organizatora.
Sudionik je upoznat da organizator biciklijadu snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije biciklijade koristiti za svoje interne potrebe i potrebe svoje promocije, promocije događaja i sponzora kao svoj legitiman interes. Sudionik je upoznat da će organizator koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju, a sve u razumnom obujmu.
Prijavu na biciklijadu za djecu mlađu od 16 godina ispunjavaju nositelji roditeljske odgovornosti čime se slažu s uvjetima organizatora. Također, potvrđuju da su upoznati da organizator biciklijadu snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije biciklijade koristiti za svoje interne potrebe i potrebe svoje promocije, promocije događaja i sponzora kao svoj legitiman interes. Isto tako, upoznati su da organizator može koristiti osobne podatke za internu komunikaciju, a sve u razumnom obujmu.
Također, videozapise i fotografije s događanja, osim RBK Ku-ku-ri-ku, može koristiti i treća strana za objavu na svojim komunikacijskim kanalima (tiskanim promotivnim materijalima, web stranicama, društvenim mrežama) radi promoviranja događanja.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 30 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/438983123547151...