Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Biciklijada 2019.

Tradicionalna šibenska biciklijada organizirati će se i ove godine u okviru manifestacije "Dani otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji".

Start biciklijade je u nedjelju, 19. svibnja u 11 sati sa šibenske rive (kod turističke zajednice), a završetak na šetnici u Kanalu sv. Ante, uz nastavak rekreativno-zabavnog programa u uvali Minerska.

Prijave za biciklijadu započinju već u 9 sati.

Biciklijada je i ove godine humanitarnog karaktera te će se ukupna uplaćena startnina u pojedinačnom iznosu od 20 kuna donirati udruzi "Aurora".

Djeca mlađa od 14 godina u biciklijadi mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja/ staratelja i korištenje biciklističke kacige.

Za sve sudionike biciklijade organiziran je ručak, majica i bogata tombola, kao i prigodni popratni zabavni i glazbeni program uz aktivnosti na otvorenom.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!