Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
10:30
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar

WINE-BIKE tour 2019.

Polazak grupe s gradskog trga (Trg dr. Franje Tuđmana) u Kutini u 10:30 h. Lagana vožnja duga 40-tak kilometara u pratnji bike vodiča po makadamskim i cestovnim putevima (težina vožnje 6/10). Vožnja kroz šumovita, cestovna i vinogradarska predjela. Obilazak triju vinarija, te degustiranje izvorne moslavačke sorte Škrlet. Uz škrlet ćemo okusiti i ostale sorte, a to su: Moslavac, Frankovka, Graševina.. Krajnji cilj voženje predviđamo na gradskom trgu (Trg dr. Franje Tuđmana) te sudjelovanje u programu festivala vina „Moslavina Kutina 2019.“ Na trgu ćemo moći kušati Moslavački rižoto od šparoga i Škrleta. U Galeriji Moslavina predlažemo posjet „Večeri najbolje ocjenjivanih Škrleta Moslavine 2019.“ na kojoj će se moći kušati najbolje ocjenjivani Škrleti.

** Razlog više za posjetiti Kutinu i Vinsku biciklijadu: u večernjim satima organiziran je koncert Prljavog Kazališta. Ulaz besplatan.

***
Škrlet - nektar s moslavačkog gorja, svježeg, harmoničnog okusa, koji će vam zasigurno ostati u sjećanju. Ujedno je i prva brendirana hrvatska izvorna sorta. Ova vinska sorta, poznata pod nazivima i ovnek žuti, ovnek slatki ili škrtec. Vino je nježne, svijetlo žute boje s nijansama zelene. Odlike vina iz sorte škrlet su lepršavo, elegantno tijelo, diskretnog do intenzivnog cvjetnog mirisa koji se nadopunjuje mirisima agruma, jabučastog i koštićavog voća te laganim herbalnim notama. Nepcu ugodno i uravnoteženo, svježe, finih i nenametljivih, specifičnih sortnih okusa

Cijena izleta po osobi: 160,00 kn

*** Prilikom prijave za izlet potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 30 dana prije početka putovanja. Prijava za izlet vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

** Plaćanje u gotovini, općom uplatnicom ili putem transakcijskog računa.
** Ograničen broj prijava.

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:
• degustacija 3 sorte vina u 3 različite vinarije, ukupno 9 uzoraka
• licenciranog bike vodiča
• ručak na trgu
• osiguranje osobe od posljedice nesretnog slučaja
• jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti
• troškove organizacije i realizacije
• PDV


CIJENA IZLETA NE UKLJUČUJE:
• vlastite troškove

** Ukoliko nemate bicikl, u mogućnosti smo ponuditi najam E-bike-a (električnog bicikla) u iznosu od 180,00 kn/dan.


***
Rok realizacije: do 7 dana prije puta
Minimalni broj sudionika: 15
Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa.
Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja.

** U slučaju lošeg vremena otkazujemo izlet, te vraćamo novac u cijelosti.

* Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Broj police jamčevnog osiguranja: 1501 – 00000747 uplaćena kod Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr . Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 40 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/212756294402160...