(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

OTKAZANO: 31. Rekreativni kolesarski maraton Rogaška 2019

Kolesarki klub Rogaška vljudno vabi vse kolesarske navdušence, da se udeležite

REKREATIVNEGA KOLESARSKA MARATONA

ROGAŠKA 2019

ki se bo odvil:
v nedeljo, 23. junija 2018,
s startom ob 10.00 uri.

ORGANIZATOR: KK Rogaška

Start: Na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini (pred teraso Central Cafe-ja)

Cilj: na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini (pred teraso Central Cafe-ja)

Proga: Start na višini 228m Rogaška Slatina. Proga bo označena (oznake na asfaltu in prometnih znakih) in poteka po štirih občinah.

Maraton Rogaška ima tradicionalen značaj rekreativnega kolesarjenja, zato vozijo vsi udeleženci po cestno prometnih predpisih in na lastno odgovornost. Zapor cest ne bo. Priporočamo uporabo čelad. Maraton Rogaška šteje za razpisane prireditve v koledarju KZS in je v sklopu vseslovenske akcije »Slovenija kolesari«.

PROGE:

OTROŠKA DIRKICA (dolžina 400m):
Za najmlajše z obveznim spremstvom staršev do starta.
Start ob 9.30 uri iz Evropske ploščadi, vožnja ok-rog pegazove skulpture in nazaj do starta. Proga bo nadzorovana s člani KKR. Startnine ni.

Vsak udeleženec dobi medaljo, brezplačno kepico sladoleda, ki ga poklanja Central Cafe, ter manjša sladka presenečenja.


MALI MARATON (dolžina 33km):
Start ob 10.15 uri iz Evropske ploščadi v smeri ron-do AP » vodni rondo levo » kolesarska steza mimo polnilnice Donat Mg - Kidričeva ulica » Takalce – pred progo desno » za mostom levo na Sotelsko cesto » ob Vonarskem jezeru do Sodne vasi » levo proti Podčetrtku » rondo 3. izvoz picerija Bella (na levi strani zraven BS Petrol), kjer je okrepčevalnica s sponzorskimi napitki Tiha in Cockta. Udeleženci malega maratona se vračajo po isti progi do cilja v Rogaški Slatini.

VELIKI MARATON (dolžina 76km):
Start ob 10.00 uri iz Evropske ploščadi v smeri rondo AP » vodni rondo levo (2. izvoz), kolesarska steza mimo polnilnice Donat Mg - Kidričeva ulica

» Takalce – pred progo desno » za mostom levo na Sotelsko cesto » ob Vonarskem jezeru do Sodne vasi
» levo proti Podčetrtku » naravnost skozi krožišče pri Petrolu v Podčetrtku (2. izvoz) » smer Imeno » v Golobinjeku desno » Virštanj (1. okrepčevalnica)

» Lesično levo. Nadaljujejo do Kozje » Podsreda » Trebče » Bistrica ob Sotli (2. okrepčevalnica). Nad-aljujejo levo po glavni cesti Srebrnik » Dekmanca

» Prelasko » Imeno » krožišče Podčetrtek (desno 1. izvoz do picerije Bella - 3. okrepčevalnica). Nadalju-jejo desno do Sodna vas » za mostom odcep desno
» ob Vonarskem jezeru do Rogaške Slatine, kjer je cilj na Evropski ploščadi.

PRIJAVE:

Možne so predprijave in prijave na dan prireditve:
1. PREDPRIJAVE:

Predprijave se sprejemajo do četrtka 28. junija. Pri-javite se tako, da izpolnjeno prijavnico in potrdilo o vplačilu posredujete po elektronski pošti na naslov info@kk-rogaska.net ali mlakar.srecko1@gmail. com Prijavnice so dostopne na spletni strani www.kk-rogaska.net, lahko pa vam ji pošljemo tudi po e-pošti: info@kk-rogaska.net

Startnina za predprijave:
A – odrasla oseba 12,00€
B – otroci do 12 let 10,00€
C – vplačilo za skupine (7+) 10,00€

2. PRIJAVE NA DAN PRIREDITVE:

8.30 do 9.45 ure na stojnici »Vplačila startnine«.

Startnina na dan maratona:
A – odrasla oseba 15,00€
B – otroci do 12 let 12,00€
C – vplačilo za skupine (7+) 13,00€

Z vplačano startnino dobi vsak udeleženev na cilju marato-na spominsko darilo Steklarne Rogaška. Pred startom, na okrepčevalnicah, ter na cilju pa še brezplačne napitke spon-zorjev Trgovine Jager in Droga Kolinska-Adriatic Grupa. Na cilju dobi vsak udeleženec topli ob-rok. Na cilju bo komisija po po-datkih zbranih iz prijavnic objavi-la dobitnike čudovitih kristalnih pokalov sponzorja Steklarne Rogaška, čaka pa vas tudi žrebanje bogatih nagrad.

VABLJENI!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 33 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/349940252325002...