Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

Udri po pedali 4.0

Treća godina za redom, četvrta biciklijada po redu - Za sve ljubitelje kvalitetno provedenog nedjeljnog popodneva, rekreacije na dva kotača, druženja i dobre zabave LifeClass Terme Sveti Martin zajedno sa partnerima Aquila Fitness Centar iz Čakovca i Tts Sport Centar Varaždin iz Varaždina organiziraju svoju već sad tradicionalnu biciklijadu.

Nebitno jeste li rekreativac ili profi, rezervirajte nedjelju, 14. srpnja 2019. za ležerno bicikliranje uz ekipu koja je spremna za dobru vikend rekreaciju.

Start je u 09:00 h u Varaždinu, ispred Maraschino Craft bar u TTS Sport Centru Varaždin, a pedalira se sve do Termi Sveti Martin uz kontrolne točke u Aquilla Fitness Centru u Čakovcu u 10:00, te Murskome Središću, točnije Caffe baru Jama u 11:00 h.

Osim graha, na cilju sve sudionike čeka i kupanje na bazenima uz kupon 1+1 gratis. Svi posjetitielji se osim kupanjem mogu osvježiti i domaćim sokoma OPG-a Hažić.

LifeClass Terme Sveti Martin časte sve sudionike grahom, međutim svi oni koji žele mogu iznos od 10 kuna ubaciti u našu kutijicu jer sav prikupljeni iznos od graha terme doniraju udruzi za zaštitu mačaka Udruga Sklonište dobrote tako da osim svojem tijelu putem rekreacije, pomažete i malim macama, kojima je potrebna velika pomoć.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 39 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/693696944405439...