Apeliramo da se svi strogo pridržavamo uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja COVID-19 !
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
11:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

8. Tuzlanska biciklijada


8. TUZLANSKA BICIKLIJADA

RASPORED - 25.8.2019.god.

08:00h - OKUPLJANJE I PRIJAVLJIVANJE
10:40h - OBRAĆANJE ORGANIZATORA
11:00h - START BICIKLIJADE
12:30h - OSVJEŽENJE
13:00h - IZVLAČENJE NAGRADA POKROVITELJA


Prijave:
http://www.tuzlanskabiciklijada.ba/prijava-ucesnici.htmlBiciklistički klub Tuzla u saradnji sa partnerima i ove godine organizuje Tuzlansku Biciklijadu, koja će po osmi put okupiti zaljubljenike u bicikle, rekreaciju, sport i zabavu.

Ovo je najmasovniji događaj ovog tipa u Bosne i Hercegovine pa i šire, održat će se u nedjelju 25. avgusta 2019. godine na ulicama Tuzle. Prijave počinju već od 8 sati, a start je predviđen u 11h u naselju Stupine.

Tuzlanska Biciklijada je rekreativni događaj koji privlači ljude svih uzrasta. Cjelodnevno druženje uz promociju zdravog načina života glavni je cilj organizatora. Organizatori obećavaju vrhunsku cjelodnevnu zabavu i bogat nagradni fond za sretne učesnike.

Biciklijada startuje u 11:00, biciklisti će se kretati rutom: Stupine – Hotel Tuzla – Dom Penzionera – SKPC ”Mejdan” – BKC – Miladije – Siporex – Solana –Irac – Skver – kompleks slanih jezera “Panonika” – Brčanska Malta – Stupine u duzini od 14km.

Biciklistički klub Tuzla, nastoji da svake godine ovu manifestaciju podigne na veći nivo,a rezultati su da imamo učesnike iz cijele BiH pa i šire.

Po završetku vožnje za sve učesnike sponzori i partneri su obezbijedili osvježenje i hranu.

Svi učestvuju na vlastitu odgovornost, a organizatori preporučuju da svi učesnici nose kacige i rukavice i daimaju ispravna bicikla a djeca da imaju pratnju roditelja - staratelja.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!