Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
13:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

60 kn

Feričanci BIKE & FUN 2019.

U sklopu 2. Festivala Frankovke 28.9.2019. u 13 h će se održati rekreativna biciklijada FERIČANCI BIKE & FUN .

Duljina rute iznosi 21 km i prolazi predivnim feričanačkim vinogradima.

Kotizacija za utrku iznosi 60 kn i plaća se na licu mjesta. Svaki sudionik će dobiti majicu, medalju i obrok poslije utrke.

Prijave na linku:
https://forms.gle/R6g3ByRJz2VcVVJX8

Poslije utrke uživaj u besplatnoj degustaciji vina, bogatoj gastronomskoj ponuda suhomesnatih proizvoda, sireva, domaćih kolača, pekmeza i sl. te glazbeno-zabavnom programu.

U sklopu 2. Festivala Frankovke posjetitelji će moći uživati u odličnoj eno-gastro ponudi, voziti se vinskom kočijom, posjetiti izlagače na štandovima i podrum vinarije Feravino, uživati u nastupu kulturno-umjetničkih društava. Osim biciklističke utrke za vrijeme festivala je organizirana i utrka na 9 km FERIČANCI WINE RUN, te planinarska manifestacija ''Kroz šume i vinograde''.
Organizatori festivala su udruga FER+PLUS uz pokroviteljstvo Općine Feričanci, tvrtke Osilovac d.o.o. u čijem sastavu je vinarija Feravino.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 21 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/248846456119969...