Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
09:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Biciklistički festival ‘Europska Amazona’

Biciklistički festival koji je dio Međunarodnog biciklističkog festivala Europska Amazona u Koprivničko-križevačkoj županiji kreće u subotu 21. rujna. Festival se organizira u sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Europskog tjedna kretanja.

“Europska Amazona” krenula je još u kolovozu, a održava se u pet zemalja kroz 11 biciklističkih događaja.

Zaključno do listopada 2019. festival se održava na 11 lokacija, i to u Sloveniji, Austriji, Mađarskoj, Srbiji i Hrvatskoj.


Organizator Festivala je Koprivničko-križevačka županija, ujedno i partner u europskom projektu Amazon of Europe Bike Trail, u suradnji s Old timer Klubom “Biciklin” Koprivnica i Biciklističkim klubom ROTOR Koprivnica.

Okupljanje sudionika biciklijade će biti u subotu u Koprivnici na Zrinskom trgu s početkom u 9,00 sati, nakon čega će se sudionici uputiti prema jezeru Gabajeva Greda. Planirana ruta biciklijade izgleda ovako:

Zrinski trg Koprivnica – Miklinovec – Koprivnički Bregi – Jeduševac – Hlebine – Gabajeva Greda (oko 20 km jedan smjer).Za sudionike vožnje oldtimera, do Gabajeve Grede osiguran je prijevoz autobusom;
Za sudionike festivala osiguran je ručak na imanju Grofova hiža;
Za bicikliste osigurani su promo pokloni i osvježenje;
Biciklijada se održava u pratnji policije;
Bicikliste prati vozilo HGSS-a za slučaj kvara

Program:

9,00 – 9,30 Okupljanje i registracija sudionika na Zrinskom trgu u Koprivnici;

9,30 – 10,00 Promotivne aktivnosti i počasni krug oldtimera;

10,00 – 11,30 Biciklijada Koprivnica – Gabajeva Greda;

11,30 – 13,00 Osvježenje na imanju Grofova hiža;

13,00 – Povratak prema Koprivnici istom rutom.

Za dodatna pitanja o Biciklističkom festivalu i prijave možete se obratiti organizatorima na e-mail europski.fondovi@kckzz.hr ili tel. 658-193 (Vladimir Šadek, Jelena Kralj).

Dodatne informacije o datumima održavanja možete pronaći na službenom Facebook događaju.

Projekt Amazon of Europe Bike Trail sufinanciran je putem Interreg Danube transnacionalnog programa Europske unije (ERDF i IPA fondovi). Projekt je započeo 1. lipnja 2018. te traje do 31. svibnja 2021. Ukupna vrijednost projekta je 3,176,000.00 €, podijeljenih između 15 partnera.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 20 km
WEB BICIKLIJADE drava.info/2019/09/biciklisticki-f...
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/242179884473295...