(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

- - - -

Zatvaranje bic. sezone 2019

Poštovani članovi RBK Japod i svi ostali ljubitelji biciklizma ovim putem Vas obavještavamo da RBK Japod u skladu sa svojim godišnjim programom rada te već tradicionalnim običajem organizira još jedno druženje pri kraju kalendarske godine simboličnim nazivom“zatvaranje biciklističke sezone“.

Ovaj događaj ima za cilj da okupi što više ljubitelja biciklizma i zdravog načina života na jednom mjestu pri kraju kalendarske godine, jer nam uskoro dolazi zima i hladniji dani kada većina biciklista prestaje voziti na cesti i prelazi u zatvorene prostore.

Druga simbolika ovog događaja je sami datum kada organiziramo ovaj događaj, tj. 25.11. kada obilježavamo i Dan državnosti jedine nam domovine Bosne i Hercegovine

U skladu sa gore navedenim POZIVAMO SVE LJUBITELJE BICIKLIZMA da se odazovu na ovo, već dokazano, lijepo druženje i na još jedan način dokažemo da biciklizam ne poznaje granice.

START SA GLAVNOG GRADSKOG TRGA U 10,00 sati

RBK Japod će u skladu sa svojim mogućnostima obezbjediti topli napitak i krofne, a za veće gurmane moguće je u vlastitoj režiji poručiti naša tradicionalna jela (grah, burek,sarmu i sl.)

Dobro nam došli!

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!