Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
06:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

2 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

750 kn

OTKAZANO: Rab MTB Weekend 2020.

Drage biciklistice i biciklisti,
zbog novonastale situacije vezane za proglašenu pandemiju, doslovno smo se našli u situaciji da preko noći moramo mijenjati svoje navike, način rada i poslovanje.
S obzirom na to da nam je ovim trenucima primarna vaša sigurnost i očuvanje zdravlja te kvaliteta naših programa, primorani smo odgoditi Rab MTB Weekend predviđen za 21.-22.3. na 2 tjedna.
Dakle, pratit ćemo situaciju i ukoliko ne bude ozbiljnijih mjera isti ćemo pokušati organizirati 4.- 5.4.
Otok Rab se s razlogom naziva "otokom sreće". I mi smo jako sretni kad god smo tamo, a bili smo nekoliko puta...i opet ćemo ići uživati u izuzetno atraktivnim stazama, dinamičnoj konfiguraciji terena i predivnim vizurama ovog kvarnerskog otoka.
Ukoliko želite i vi provesti jedan aktivni vikend na "otoku sreće" s vrhunskim trailovima i odličnom ekipom, slobodno nam se pridružite!
Promotiv Travel Outdoor, Ride Croatia i Ebike.pdl - tours&rent vam spremaju pravu avanturu koju možete nadograditi vožnjom na E-MTB biciklima kako bi užitak bio potpuniji!

CIJENA:
590 kuna (za polaske iz Rijeke) ili
750 kuna (za polaske iz Zagreba)
+ 500 kuna dvodnevni najam E-MTB (opcionalno)

Cijena uključuje:
– prijevoz osoba i bicikli kombijem na navedenim relacijama
– noćenje s doručkom
– smještaj u 2-krevetnim sobama
– kartu za trajekt
– 2 vođene MTB ture
– licenciranog bike vodiča
– turističkog pratitelja
– organizaciju putovanja
– osiguranje jamčevine
– osiguranje od odgovornosti
– završno čišćenje, posteljinu i ručnike
– turističku pristojbu

Cijena ne uključuje:
– dodatne obroke
– putno osiguranje
– osobnu potrošnju

Minimalan broj putnika: 5

Prijave i informacije na http://www.promotiv-turizam.hr/kontakt/

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!