Sa datumom 20.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
I dalje su zabranjene grupe veće od 40 osoba, kao i održavanje svih sportskih natjecanja. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(nedjelja)
10:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

6. Fašnička biciklijada

Dobrovoljno biciklističko društvo Potepuh vas i ove godine poziva na Fašničku biciklijadu - vožnju pod maskama od Zagreba do Samobora. Vozit ćemo prometnicama s najmanje prometa, brzinom između 15 i 20 km/h, jer cilj je biti viđen, a ne stići što prije. Prvu kratku stanku imat ćemo na parkiralištu željezničke postaje Vrapče, drugu nakon prelaska preko Podsusedskoga mosta, a treću uz cestu malo prije Domaslovca. Ako iz nekog (vjerojatno neopravdanog) razloga ne dođete na start, na spomenutim postajama možete nam se priključiti. Povratak je individualan, što znači da doma idemo kao rakova djeca.

Bicikl i maska su OBVEZNI! U slučaju lošeg vremena biciklijada se otkazuje, što će biti objavljeno na ovom eventu najkasnije dan prije, u subotu 22. veljače.

OKUPLJANJE: Nedjelja, 23. veljače 2020., na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu (kod spomenika kralju Tomislavu) u 9:30

START: S Trga kralja Tomislava u 10:00

CILJ: Trg kralja Tomislava u Samoboru

KOTIZACIJA iznosi NULA KUNA, a uključuje odličnu zabavu u još boljem društvu, te priliku da se pokažete u najluđem izdanju :)

Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost. DBD Potepuh ne odgovara za ozljede i štete koje sudionici prouzroče sebi ili drugim osobama tijekom trajanja biciklijade.

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 30 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/795850174260128...