Sa datumom 27.5.2020. u Hrvatskoj (osim otoka Brača) dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom biti će omogućena od 30.5.2020. Ograničenje veličine grupa ljudi povećati će se sa 40 osoba na 100 osoba u zatvorenom prostoru, odnosno 300 osoba na otvorenom, prema preporukama HZJZ-a tijekom ovog tjedna. Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
15:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
ORGANIZATOR Kontakt:

OTKAZANO: 1. Vatrogasna biciklijada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kešinci u suradnji sa novoosnovanom udrugom biciklista, UBR Pedala Kešinci, organizira po prvi puta "Vatrogasnu biciklijadu" koja će se održati u subotu, 09.05.2020. godine sa početkom u 15 sati ispred vatrogasnog doma. Biciijada je zamišljena na način da se rutom vožnje od 30,5 km povežu sva sela općine Semeljci, asfaltnim i poljskim putevima, i to slijedečim redom:

- KEŠINCI - MRZOVIĆ (poljski put);
- MRZOVIĆ - VRBICA, gdje je i prva okrijepa sudionika u dvorištu
DVD-a Vrbica;
- VRBICA - KEŠINCI, gdje je polovica puta pa oni koji misle da neće moći odvoziti ostatak mogu ostati u šatoru ispred doma DVD-a
Kešinci;
- KEŠINCI - KORITNA (poljski put)
- KORITNA - SEMELJCI, kroz Vrbak, gdje je i druga okrIjepa
sudionika kod zgrade općine Semeljci;
- SEMELJCI - PIVARNICA (poljski put pored benzinske postaje);
- PIVARNICA - KEŠINCI.

Za vrijeme kretanja po asfaltiranim cestama sudionici će biti pod pratnjom djelatnika Policijske postaje Đakovo.

Na biciklijadi naravno, mogu sudjelovati svi, ali prvotna zamisao je da sudjeluje što više vatrogasnih društava sa svojim predstavnicima pošto je ista organizirana u svibnju, mjesecu zaštite od požara, a cilj je druženje vatrogasaca i svih sudionika te ujedno i obilazak polja sa žitom i svim ostalim usjevima.

Po završetku biciklijade u šatoru ispred doma DVD-a Kešinci biti će organiziran ručak za sve sudionike, te nastavak druženja.

Za prvu, a nadamo se ne i zadnju biciklijadu, odlučili smo da kotizacija bude 30 kuna po sudioniku, a u istu je uključen bon za ručak, bon za jedno piće i majica.

Prvih 100 prijavljenih imati će osiguranu majicu, a trebali bi se što prije prijaviti i reći veličinu zbog pravovremen narudžbe istih.

Prijave sudionika su najkasnije do 06.05.2020. godine i to:
-na broj mobitela tajnika: 091/3856-160
-na mail adrese:
dvdkesinci@gmail.com ubrpedalakesinci@gmail.com

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da se na vrijeme prijave zbog kvalitetne organizacije, a posebno oni koji žele majicu. Djeca do 14 godina mogu sudjelovati u pratnji roditelja ili osobe starije od 18 godina kojima su povjereni, uz obvezno korištenje zaštitne kacige.

Za više informacija obratite se tajniku na gore navedeni broj mobitela.

Rutu vožnje pogledajte na slijedečem linku:

https://tinyurl.com/t5jv5to

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!
DUŽINA RUTE 30 km
FACEBOOK BICIKLIJADE facebook.com/events/52525401...