Sa datumom 13.7.2020. u Hrvatskoj dozvoljeno je rekreativno bavljenje sportom uz obavezno držanje distance od barem 1,5m uz češće dezinficiranje ruku te izbjegavanje dodirivanja lica, te primjenu općih mjera zaštite od COVID-19. Okupljanja veća od 100 osoba moraju biti prijavljena barem 48 sati ranije, uz obavezno vođenje evidencije svih prisutnih, i poštivanje pravila za organizatora i sudionike.
Sportska natjecanja (bez gledatelja) na otvorenom su omogućena od 30.5.2020. Maksimalna veličine grupe ljudi je trenutno 300 osoba u zatvorenom, odnosno 500 osoba na otvorenom prostoru, uz osiguranje 4m² po osobi . Apeliramo da se svi strogo pridržavamo tih i ostalih uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi sigurnosti sebe i drugih osoba, te sprečavanja nekontroliranog širenja zaraze!
Više informacija i novosti na www.koronavirus.hr
(subota)
08:00
  • dodaj kao .ics kalendar
  • dodaj kao webcal kalendar
  • dodaj kao .VCS kalendar
Trajanje:

2 dana

ORGANIZATOR Kontakt:

KOTIZACIJA

200 kn

11. Biciklijada Karlovačke županije od Kupe do Kapele 2020.

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja SRK PEDALA LAGANINI organizira dvodnevno biciklističko putovanje: 11. biciklijada Karlovačke županije - od Kupe do Kapele 2020. - (01.-02. 08. 2020.)

Predviđena kružna tura, sa startom i ciljem u Karlovcu, ukupne dužine 230 km.
Kroz termin održavanja biciklijade želimo uveličati proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, koji se slave 05. kolovoza kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu.
Cilj Županijske biciklijade je razvijanje sportsko-rekreacijskih aktivnosti i podizanje ekološke svijesti kod djece, mladeži i odraslih građana naše županije, kroz njihovo sudjelovanje u biciklističkoj vožnji u pojedinim dionicama ili etapama biciklijade, te medijsko prezentiranje prirodnih raznolikosti i bogatstava naše Županije na lokalnoj i državnoj razini.
Rijetko se koja hrvatska županija može podičiti takvom raznolikošću – na putu od Karlovca, od hrastovih Draganićkih lugova, kroz doline i kanjone Kupe, Dobre, Korane i Mrežnice, do crnogoričnih šuma po visovima Kapele iznad Saborskog, preko Kuselja do Rakovice, Slunja i Cetingrada, kroz sve Općine i Gradove naše županije, dojam izuzetnog bogatstva kojeg treba brižno čuvati misao je vodilja koja se nameće svakom sudioniku ovog biciklističkog putovanja.

Plan puta:
1. dan - 01.08.2020. - subota
110 km - Karlovac-Draganić-Ozalj-Kamanje-Žakanje-Ribnik-Netretić-Bosanci-Trošmarija-Ogulin
Noćenje u Ogulinu

2. dan - 02.08.2020. – nedjelja
120 km - Ogulin-Josipdol-Primišlj-Slunj-Cetingrad-Vojnić-Krnjak-Barilović-Karlovac

Kotizacija: 200 HRK
(Osigurana hrana, noćenje i kombi pratnja)

1. dan – 01. 08. 2020. subota (110 km)
Karlovac – Draganić (13 km)
08:00 – 08:40 (40 min) 30 min odmor
Draganići – Ozalj (18 km) 09:10 – 10:00 (50 min) 20 min odmor
Ozalj – Kamanje – Žakanje (19 km) 10:20 – 11:50 (90 min) 30 min odmor
Žakanje - Netretić (15 km) 12:20 – 13:20 (60 min) 20 min odmor
Netretić – Bosanci (16 km) 13:20 – 14:00 (40 min) 60 min ručak
Bosanci – Trošmarija - Ogulin (29 km) 15:00 – 17:00 (120 min)


2. dan – 02. 08. 2020. nedjelja (120 km)
Ogulin – Josipdol (10 km) 08:00 – 08:30 (30 min)
30 min odmor
Jospidol – Primišlje (25 km) 09:00 – 10:30 (90 min) 20 min odmor
Primišlje – Slunj (12 km) 10:50 – 11:30 (40 min) 30 min odmor
Slunj – Cetingrad (20 km) 12:00 – 13:00 (60 min) 60 min ručak
Cetingrad – Krnjak (31 km) 14:00 – 15:30 (90 min) 30 min odmor
Krnjak – Barilović (8 km) 16:00 – 16:30 (30 min) 30 min odmor
Barilović – Karlovac (14 km) 17:00 – 18:00 (60 min)

Velika karta. Mjesto je slabo mapirano? Pomozi nam!